Charmerende citater om farskab fra Ryan Gosling

Gosling deltager i de 89. årlige Academy Awards på Hollywood & amp; Highland Center den 26. februar 2017 i Hollywood, Californien.
Gosling deltager i de 89. årlige Academy Awards i Hollywood & Highland Center den 26. februar 2017 i Hollywood, Californien.

Ryan Gosling kender de magtfulde følelser, der følger med forældreskab.

Oscar-nominerede skuespiller og hans partner, skuespillerinde Eva Mendes, har to døtre – Esmeralda og Amada. Siden han blev far i 2014, åbnede han sig nu og da om den transformative oplevelse.

Til ære for hans fødselsdag er her 11 citater om forældreskab fra Gosling.

At blive forælder

”Hele dit liv, du hører, hvordan det er at have børn, og alle klichéerne er sande. Jeg følte, at jeg vidste, at alt ville være anderledes, men indtil du oplever det, er der ingen måde at virkelig vide, hvad folk mener. ”

At bo i et hus fuldt af piger

”Det er himlen. Det er som at gå gennem et felt af blomster hver dag. Jeg lever med engle. ”

Om, hvordan forældreskab ændrer ting

”Der er en slags kaos i det, som jeg elsker. Måske i mit liv satte jeg mig slags i situationer, der var kaotiske uden for mit liv. Og nu har jeg det derhjemme, og jeg behøver ikke at lede efter det. ”

På hans datter’s musikalske smag

”Hun er besat af Hanson-julealbumet! Ingen respekt for Hanson, de er meget talentfulde børn, men jeg tror, ​​jeg har hørt den rekord nok. Jeg er sikker på, at det også kommer på en løkke denne jul. ”

Når vi møder sine børn

”Når du møder dine børn, er du klar over, at de fortjener store forældre. Og så har du dine marscher, og du skal prøve at blive den person, de fortjener. ”

På hans held som forælder

”Jeg ved kun, hvordan det er at have mine børn. Og i min situation er Eva drømmemoren, og de er drømmebabyer, og det er som en drøm, som jeg har lige nu. Jeg drømmer det hele. Så jeg føler mig så heldig. ”

På nye far gaver

”Da min lille pige blev født, sendte [Don Rickles] mig et gavekort til Legetøj ‘R’ Us … Den sagde: ‘Bare rolig, du får et andet job. Børn er dyre. ‘”

Om at rejse uafhængige børn

”Jeg mener, det er en lettelse, når man indser, at de er, som de er. Du er nervøs for, at de får alle de egenskaber ved dig selv, som du har kæmpet med, og så er du klar over, at de ikke er dig. Og det er en lettelse. Derefter – og igen, mener jeg ikke at tale, som om jeg er noget andet end nyt – når jeg begynder at få at vide, hvem de er, igen har du dine marcherende ordrer, som er at forsøge at give dem tingene at de har brug for at opfylde det. ”

On the Fun of Fatherhood

”Det lyder så klisjæisk, men jeg vidste aldrig, at livet kunne være så sjovt og fantastisk.”

At tage sin familie på arbejde

”Jeg ved, at jeg ikke kunne være væk så længe. De kommer også til [sættet]. Så det er dejligt at dele det. Især med min ældste. Alle disse sæt er lavet, og der er utrolige håndværkere involveret, alle syerskerne fremstiller alle disse kostumer, og den kærlighed og opmærksomhed, der går ind i hver detalje – jeg ville virkelig have, at hun skulle se det. … Hun var på sæt forleden, og jeg holdt på med en kampscene med Harrison [Ford], og hun råbte lige midt i løbet af taget, ‘Du vinder!’ Nå, først sagde hun, ‘Du’ gik godt, ‘og så stoppede Harrison midt i taget og sagde:’ Hvad med mig? ‘”

På hans rejse til forældreskab

”Det er ikke noget, jeg virkelig tænkte på eller endda troede, at jeg ville have. Jeg havde ikke en romantiseret idé om det. … Det skete på en meget overraskende og slags organisk måde. Der var ikke noget overlagt med det, ved du. Det var lige pludselig: Mit liv var ændret. Og takk Gud, det gjorde det. ”

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *