Frisk anmeldelse: Er den forberedte måltidsleveringstjeneste det værd?

HuffPost modtager muligvis en del fra køb foretaget via links på denne side. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Er det frisk værd? & Nbsp;
Er frisk det værd?

Jeg elsker at lave mad, men for nylig har mit liv været overalt. Efter en lang dag på arbejde eller uges rejse, har det været svært at tænke mig selv at lave noget sundt til middag. Jeg er sikker på, at masser af mennesker, der leder efter nogen sans for balance mellem arbejdsliv og liv, kan relateres.

Fordi jeg ikke er noget, hvis ikke en sutter efter en god podcast-annonce, har jeg forsøgt at afhjælpe denne situation med forskellige abonnements måltider: Blå forklæde var god, dog lidt dyr for min smag, og jeg var ikke imponeret over kvaliteten af ingredienser, jeg fik i min HelloFresh levering. Vigtigere er det, at begge disse måltider-abonnement krævede, at jeg gjorde det faktiske arbejde af forberedelse og madlavning af måltider, to ting, som jeg ikke havde tid og energi til at bekymre mig om, mens jeg var meget personlig og professionel.

Tidligere i sommer hørte jeg endnu en podcast-annonce for en tjeneste kaldet Freshly, der fik min interesse. Det lovede sunde, kokkekræftede måltider, der blev leveret til mit hjem, som kunne varmes op og klar til at spise på mindre end tre minutter. Jeg scannede mine karrige køkkenskabe og trak desværre DoorDash op for at bestille levering igen, og indså, at frisk var præcis, hvad jeg ledte efter: sundere end take-out og vigtigst af alt, virkelig, virkelig let.

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Freshly (@getfreshly) den 18. oktober 2019 kl. 14.06 PDT

Jeg tilmeldte mig Frisk den aften over en tunge bunke med pommes frites og kom på arbejde med at sortere gennem menuen for at vælge hvilke måltider jeg ville have i min første boks.

Som alle måltidsleveringstjenester afhænger Freshlys priser af det antal måltider, du vælger hver uge. Valgmulighederne spænder fra så få som fire måltider om ugen for $ 50 til 12 måltider om ugen for $ 108.

Efter at have lavet mine valg var jeg klar. Kunne det virkelig være så let og stadig være velsmagende? Jeg ville vide, om denne forberedte måltidsleveringstjeneste virkelig var alt, hvad den hævdede at være. Sådan gik min frisk oplevelse.

Frisk, Unboxed

Frisk siger, at dens roterende menu med næsten 30 forskellige måltider er “udformet af et team af kokke, kulinariske videnskabsmænd og ernæringseksperter” for at være både sunde og lækre, og jeg blev straks fascineret af den sort, jeg så på stedet. Fra kyllingetikka masala og mexicansk stil revet oksekød til hjemmestykke kylling og mac og ost, var jeg glade for at se, om maden faktisk smagte så godt, som det så ud i reklamebillederne. Der er endda et par stykker (om end begrænsede) muligheder for vegetarisk, paleo, mejeri-fri og glutenfri diæter også.

Min første kasse dukkede op på min hoveddør cirka en uge efter, at jeg havde tilmeldt mig, og jeg pakket ivrigt mine måltider ud. Jeg havde ikke været sikker på, hvad jeg kunne forvente, men jeg blev behageligt overrasket over madens kvalitet. Min favorit to måltider ud af den første batch var en bøf- og kartoffelskål og kyllingen med butternut squash mac og ost (afbildet nedenfor).

Frisk kylling med butternut squash mac og ost.
Frisk kylling med butternut squash mac og ost.

De ikke-toksiske ispakker, der blev brugt til at holde maden kold og frisk, endte med at blive min største klage over tjenesten lige fra flagermus. Pakkerne i min første kasse lækkede. Leveringen fulgte instruktioner om at skære pakkerne op, hælde væsken i papirkurven og genbruge poserne – en rodet oprydningsproces for hver levering mildt sagt. Jeg gjorde det, fordi jeg er fan af denne planet, men det gjorde mit skrald meget usædvanligt tungt, vådt og svært at bære til gyden uden at efterlade et spor med ispakke, der blev fyldt i min kølvandet.

Når jeg satte en genbrugsproblem, nød jeg smagene ved måltiderne i mit første kit. I løbet af de næste par uger Jeg cyklede gennem næsten alle Freshies måltider. Jeg lærte, at det var bedst at undgå pastaretterne (når de blev genopvarmet, blev selv de mest al-dente nudler omdannet til en pøl med svamp), og hvordan man opretter en restaurant-værdig brunch-hash, da jeg føjede et stegt æg til den mexicanske stil bøf. Det blev et af mine foretrukne gå-til-hæfteklammer, ligesom bøf og mosede kartofler og den panerede kylling med mac og ost, som jeg blandede i varm sauce til et ekstra spark.

Tjenesten gjorde måltidstiden ubesværet, hvilket er, hvad jeg havde brug for. At vide, at jeg altid havde et velsmagende, sundt måltid, der ventede på mig i køleskabet derhjemme, stoppede mig for at bestille lige så ofte, og det reddede mig for at spilde penge i købmandsbutikken med at købe produkter, der ville ende med at gå dårligt i mit køleskab.

Er frisk værd det?

Frisk kan være en god mulighed for travle fagfolk “der har brug for at få et greb om deres kost og begrænse deres udgifter til take-out.”

Efter cirka halvanden måned begyndte jeg at kede mig med menuen. Selv min favorit, friske måltider, ramte ikke længere stedet, og jeg var nødt til at tvinge mig selv til at spise alt inden hver nye levering kom.

Emballagesituationen var virkelig også ude af hånden. Jeg var træt af at slæbe en vådd papirkurvpose på 30 pund ned ad mine bagerste trin, og jeg følte mig ikke stor med den mængde plastik og pap, jeg opsamlede hver uge, selvom det meste blev genanvendt.

Og til sidst begyndte jeg faktisk at gå glip af processen med købmand og præpping af måltider. Så efter to måneder og 48 måltider annullerede jeg mit frisk-abonnement.

Jeg vil stadig anbefale frisk som en god mulighed for travle fagfolk, der har brug for at få et greb om deres kost og begrænse deres udgifter til take-out. Måltiderne blev efterhånden lidt gentagne, men at vide, at jeg altid havde noget sundt at spise efter arbejde, hjalp med at aflaste mig noget pres i en meget stressende periode i mit liv.

Og hvem ved det? Hvis Freshley opdaterer menuen og tilføjer nye måltidsindstillinger, er jeg måske overbevist om at prøve den igen – selv når jeg ikke er for travlt med at lave mad.

Lær mere om frisk

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *