Sjove og inderlige citater om forældremåde fra Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel og hans familie deltager i L.A. Loves Alex's Lemonade velgørenhedsarrangement den 8. september 2018 i Los Angeles.
Jimmy Kimmel og hans familie deltager i L.A. Loves Alex’s Lemonade velgørenhedsarrangement den 8. september 2018 i Los Angeles.

Jimmy Kimmel har ofte delt et glimt af sin oplevelse som far.

Sen-aften talkshowværten og hans kone, Molly McNearney, har en datter og en søn, Jane og Billy. Han har også en datter og en søn, Katie og Kevin, fra sit første ægteskab med Gina Kimmel.

Til ære for hans fødselsdag er her 10 forældrekurser fra Kimmel.

Om graviditet

”Vi fik ultralydet – hvilket er underligt, fordi det er som om du allerede spionerer på babyen – men vi bad teknikeren om ikke at fortælle os, om vi har en dreng eller en pige. … Vi vil have, at det skal være en overraskelse, men jeg har forsøgt at tænke på navne, der ville fungere for en dreng eller pige. Indtil videre har jeg fundet to: nummer et, Dyson efter vakuumet eller Gelatin med et J. Nej? Det er præcis, hvad min kone sagde. ”

On The Magic Of Elf On The Shelf

“Det virker! Vores datter Jane er 4 år gammel. Den alve er i rummet, jeg ved ikke, hvem denne dreng er. Hun er en engel. I går delte hun et legetøj med sin bror for første gang i, jeg ved ikke, deres liv. Hun har dette fly, og han ville have det, men i stedet for at tackle det og tage det fra ham, delte hun ikke bare det, hun præsenterede det for ham – som Vanna White på ‘Wheel of Fortune.’ Og så sværger jeg til Gud , hun giver det til ham. Hun er som ‘Billy, jeg ved, at dette er min, men jeg vil have, at du leger med det.’ Og så sværger jeg for Gud, hun gjorde det – hun vendte sig og blinkede til alven. ‘

Om udfordringen af ​​alf på hylden

”Jeg ved, at vi vil glemme det. Jeg kan næppe følge med Tooth Fairy! … Der skal være en service, der kommer til dit hus og flytter alven rundt for dig. Vi er allerede ude af idéer. I aften tager jeg bare bånd af alven til en Roomba og lader den bevæge sig rundt. ”

Ved at opdage sin yngre søns hjerte tilstand

”Flere læger, sygeplejersker og udstyr begyndte at komme ind, og de bestemte, at han ikke fik nok ilt i blodet. Det er en skræmmende ting – min kone er tilbage i bedringsrummet, hun har ingen idé om, hvad der foregår, og jeg står midt i en gruppe meget bekymrede mennesker. … Hvis din baby kommer til at dø, og den behøver ikke, skal det ikke betyder noget, hvor mange penge du tjener. Jeg tror, ​​det er noget, at uanset om du er republikaner, demokrat eller noget andet, er vi alle enige om det, ikke? … Ingen forælder skal nogensinde skulle beslutte, om de har råd til at redde deres barns liv. Det skulle bare ikke ske. Ikke her.”

At have sit tredje barn

”Jeg sagde til min [ældre] datter,” Hør, der er kun så meget kærlighed, jeg har at give – du bliver nødt til at dele det op med det nye barn. Der er en endelig mængde kærlighed, og det er det. ”Så de har at gøre med det, men det er meget underligt i min alder. Jeg bliver en af ​​de gamle far. ”

Ved at afsløre sin søns sundhedstilstand

”Det, jeg ikke tænkte over, var, at overalt, hvor jeg gik, hver dag i mit liv, ville folk spørge mig, hvordan det går med min søn. Men gudskelov, jeg kan sige, at det går godt med ham. Hvis det ikke var tilfældet, ville hver dag være meget, meget smertefuld. ”

On Raising A Picky Eater

”Min datter Jane nægter at spise noget lige nu. … Jane kan ikke lide at spise, og hun kan ikke lide at sove, hvilket er to af de fire grundlæggende ting, du skal gøre for at blive i live. Alt, hvad hun vil spise, er ris, bønner, jordnøddesmør og pasta. Og selvfølgelig slik, kage og korn og småkager. I går lovede min kone hende, at vi skulle lave chokoladekakekager sammen til dessert, mens jeg lavede risotto til middag. … Jeg kogte i timevis, og da jeg var færdig, lagde jeg den i en skål, og hun ville ikke spise den. Jeg prøvede alt. Jeg fortalte hende, det var pasta. Jeg fortalte hende, at det var Wonder Woman-mad. Hun nægtede endda at prøve det. Jeg bad hende. Jeg prøvede at bestikke hende. Jeg har intet. Hun ville have cookies før middagen. Hun sagde bare nej, nej. Hun er ubarmhjertig. Så endelig når jeg mit brudspunkt. Jeg snap. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, så jeg gik hen ad bakken med frisklavede chokoladechip-cookies, og jeg sagde: ‘Hvis du ikke spiser denne ris, vil jeg smide disse cookies i poolen.’ Og hun siger nej, så jeg hentede en chokolade chip cookie og jeg chuckede den ned i poolen. Og jeg sagde: ‘Vil du spise ris?’, Og hun sagde nej, så jeg pluk en anden cookie op og kastede den i poolen. Min kone går ind, og hun går, ‘Hvad foregår der her?’ Jeg var en galning. Jeg havde ingen god forklaring på, hvad der foregik, men gæt hvad? Hun spiste ris. Og jeg siger noget. For at vælge en nybagt chokoladechip-cookie … at smide den i puljen med vilje … for at din krop skal gøre det, kan jeg forestille mig, at det ligner det, det ville være som med vilje at køre din bil i postkassen. Men hun spiste ris. ”

På babynavne

”Jeg kan godt lide navnet Karate. Jeg synes, Karate Kimmel har en fantastisk ring til det. Og jeg kan godt lide, du ved, Kardashians med de to K’s ting. Det er dejligt.”

På balance

”Det er godt at have tid derhjemme med børnene, men der er noget som for meget tid derhjemme med børnene. Og i går aftes, kl. 18.00, nåede jeg den tidsbegrænsning. ”

Om hans søns fremgang

”Han har det godt. Unge Billy besøgte sit første besøg på vores kontor i dag. Han jonglerer. Han oversætter Flaubert fra fransk til engelsk. Han er virkelig et fantastisk barn. Nej – han smiler. Det er stort set det. Han er meget interesseret i loftsventilatorer. Han kan godt lide dem meget. Jeg kunne få ham til at betale det samme beløb for Netflix bare for at se loftventilatorer. ”

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *