Hjertelige citater om moderskab fra Jennifer Hudson

Jennifer Hudson og David deltager i premieren på Universal Studios “Sing” i Microsoft Theatre på L.A. Live, Los Angeles, den 3. december 2016.

Jennifer Hudson undgår ikke at dele sin oplevelse som mor.

Sanger og skuespiller har en søn ved navn David med hendes eks-forlovede, David Otunga. Siden hun blev mor, blev hun åbnet for glæder og udfordringer ved forældreskab.

Til ære for hendes fødselsdag er her 13 citater om moderskab fra Hudson.

Om, hvordan moderskabet ændrede hende

”Åh, min gud, det er den bedste nogensinde. Jeg har ærligt den søde lille baby i hele den brede verden. Han er min lille ven. Jeg kunne fortsætte og fortsætte med ham, hvis nogen spørger mig. Jeg har en tendens til at gå helt overbord, som de fleste mødre gør. Alt, hvad jeg ser, ser jeg nu gennem en mors øjne. Jeg siger altid, du ved aldrig, hvor meget dine forældre elskede dig, indtil du har et barn at elske. Jeg har nu lært, hvad det kræver at opdrage et barn, og alle de ting, forældre gør for at opdrage et barn. ”

På udfordrende scener

”David Jr. er en sådan fænomenal lille dreng, men hvis jeg skulle vælge den mest udfordrende fase, ville jeg sige overgangsfasen af ​​at have en lille baby i mine arme og være i stand til at vugge ham i søvn for at se ham blive ældre. Dette har været det sværeste for mig at se ham vokse op. Da han var lille, var jeg hans verden, og nu har han sin egen tidsplan og de ting, han vil gøre. ‘Mamma, jeg vil lege med børn.’ Eller, ‘Mamma, jeg vil gå i so-and-so’s house.’ Eller han vil bare gå ud af ethvert spil af sig selv. Jeg bliver altid stående og siger, ‘Hvad med mor?’ Det går alt for hurtigt for mig. Jeg elsker at se ham tage spring og grænser ind i den næste fase. Han gør sig klar til at gå i børnehaven, og det er jeg ikke klar til. Jeg frygter faldet. ”

Ved at tale med sin søn om race

”Jeg er startet med at fortælle ham, at nogle af verdens største mennesker – ledere og atleter – er sorte mennesker. Men jeg fortæller ham også tingenes virkelighed. Da en lille sort dreng legede på en legeplads med en legetøjspistol og blev skudt af politiet, sagde jeg ham, ‘Du kan ikke gå ud og lege med en pistol. Det er ikke sikkert eller smart for dig at gøre. ”Jeg vil lære ham at gøre ham i stand til at tage smarte beslutninger for sig selv.”

Om sengetidssange

”Vi udgør specielle sange, som vi synger sammen. Hans favorit er ‘Hvor er Pointer, hvor er Pointer? Her er jeg. ”Selvom det ikke er en vuggevise, er det hans favorit, hænderne ned. Han siger altid, ‘Mor, syng min sang.’ Jeg gjorde ham også til en potte sang. Det starter, ‘Når du sidder på potten,’ og så synger han, ‘hvem hvem og så går du til pee-pee.’ Musik er en så stor del af min opvækst og baggrund, og nu omfavner min søn min verden. ”

At blive mor efter hendes familiemedlems mord

”Jeg gik fra at være tante, have en mor og være barn til ikke at have en mor, at blive mor og opdrage mit eget barn. Jeg siger David hele tiden: ‘Du reddede mit liv.’ ‘

På skole-drop-off

″ [Når] jeg prøver at kysse ham, er han ligesom ‘Mor der er mennesker! Du kan ikke kysse mig! ‘…’ Men jeg er din mor. Jeg burde være i stand til at kysse dig. ‘”

På hendes søns professionelle wrestler far

”David jr. Ønsker faktisk at kæmpe mod mor og synge for far. Han blander vores job. Jeg spørger: ‘Kan vi synge en sang, og du kæmper med far?’ I stedet trækker han mikrofonen ud for at synge for sin far, og så prøver han at banke mig over hovedet, tage mig ud og tælle op til tre ved at holde mig ned (griner). Vi ser WWE (skønt han kalder det WWDaDa) viser sammen, men så elsker han at udføre det på mamma og være uslebne med mig. Han har sin egen blow-up wrestling ring, han elsker sin fars actionfigurer, og han kan godt lide at hoppe fra sofaen. Jeg var så bange for, at han ville skade sig selv, at jeg skabte et puderum, hvor han ville være helt sikker. Nu kan han hoppe af sengen, lande på puderne og tro, at han virkelig bryder. Jeg kalder dette rum min lilla himmel. ”

Om at rejse en lille kunstner

”Han er meget sin egen person, en lille kunstner, der elsker at synge og danse. Han er også så charmerende. Ja, jeg er partisk, men jeg har aldrig set et barn med sådan en tilstedeværelse. Han siger ”hej” eller ”farvel” til alle, når han kommer ind eller ud af et rum og går rundt og blæser kys til alle. Min telefon er helt sikkerhedskopieret fra videooptagelse af alt, hvad han gør, fordi han overrasker mig konstant. ”

Om uddannelsesmæssigt legetøj og aktiviteter

”Vi er i apps, fordi min søn elsker sin iPad. Han har Elmo ABC-appen, og vi sidder der og sporer bogstaverne sammen. Vi henter mange dyre- og bibelske gåder, fordi Bibelen var en stor del af min barndom. Vi laver en masse læsning og matchende spil, fordi jeg elsker at have ham til at arbejde med ting, der bygger hans hukommelse. Han elsker også instrumenter, gåder og anatomi. Han er virkelig inde i hjerter og mave lige nu. Vi tager ham med til mange videnskabsmuseer. ”

Om hendes søns kærlighed til hunde

”Babyen elsker dem. Han prøver altid at lege med dem, og han tror, ​​han er en af ​​dem. Han knurrer endda som hundene, og jeg kan lide, ‘Gnurrer du?’ Vi var lige på flyet her om dagen, og han knurrede ved broccolien, som han legede med. Han var som ‘Arrrrr!’ Han knurrer mod de andre babyer, og han tror, ​​det er sådan, du skulle kommunikere. «

Ved optagelse af hendes egen vuggevise

”Det er min version af den klassiske vuggevise. Jeg lagde mere sentimentale ord og mening i det, fordi jeg ville have det til at være en mors meddelelse til hendes barn. Et af de mest dyrebare øjeblikke i mit liv var at få et barn. Det var et af de mest mindeværdige øjeblikke, og det fik mig til at indse, at et barns mindeværdige øjeblikke husker søde nætter, når mor har lagt dig i søvn, mens han synger en yndlingssang. Dette var sådan en fantastisk mulighed for at give noget til min baby og til mange andre mødre derude. ”

At give hendes søn en normal rutine

”Han går med mig, når han kan. I sommerferien rejser han med mor. Før han gik i skole, rejste han med mig. Men jeg vil have, at han skal have en normal opdragelse. Han valgte ikke sit liv. Og jeg har det som det er vigtigt. Du bliver hjemme, du går i skole. ”

Om undervisning i sunde vaner

”Bare ved at sætte et eksempel. Selvom jeg ikke tvinger ting på ham, når han ser ting, som mor gør, lærer han de rigtige måder. I stedet for et stykke slik, vil han have en banan. Den første ting, han altid vil sige til mig, når han vågner op, er: ‘Mor, jeg vil have en nana.’ Han er heller ikke en juice-drikker, men han vil nogle gange nogle gange. Vi lærer ham også om delkontrol ved at sige ‘Vi får kun to’ eller ‘Vi får kun tre.’ ‘

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *