Ærlige citater om moderskab fra Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal fødte sit første barn i 2006.
Maggie Gyllenhaal fødte sit første barn i 2006.

Maggie Gyllenhaal forhindrer sig ikke i at åbne op for moderskab.

“Deuce” -stjernen og hendes mand, skuespiller Peter Sarsgaard, har to døtre – Ramona og Gloria Ray. Siden hun blev mor i 2006, delte hun sine tanker om skyld, balance mellem arbejde og liv, rejser socialt opmærksomme børn og meget mere.

Til ære for hendes fødselsdag er her 19 citater om forældreskab fra Gyllenhaal.

På hendes råd til nye mødre

”At være mor er naturligvis fantastisk. Men det er også brutalt og smertefuldt. Lav plads til hele spektret af følelser, der er ved at skubbe ind. Ikke kun fantasifølelsen. ”

At lære på farten

”Jeg vidste ikke engang, at jeg havde brug for en blepose. Ingen fortalte mig det. Jeg kan huske, at jeg gik ud med min ældste datter, da hun var meget ung, og hun poepede og fik det overalt, og jeg var bare som, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Og så, ved du, lærer du. ”

Om at tackle vanskelige emner

”Jeg er ærlig med dem om, hvad der foregår i verden. Jeg prøver at forstå, hvad de tænker i stedet for at give dem mine egne tanker / følelser. Jeg prøver også at være meget opmærksom på, hvor unge de er, og hvad de kan håndtere. For eksempel taler jeg ikke med min første klassevis om skoleskydning, men vi taler om, hvor farlige kanoner kan være. Jeg tror, ​​det kan føles som en skræmmende tid at være i live, politisk, fordi der er så meget ude på bordet for alle at se: bigotry, vold, korruption. Men der er også en mulighed for store forandringer, på en måde, som jeg aldrig har følt før. Og jeg tror, ​​at børn kommer til at være en stor del af at skabe den ændring. ”

Om forældres kraft

”At være mor inkluderer hele spektret af følelser. Jeg tror, ​​at når du først er en mor, vil du aldrig leve uden smerter igen. Først har du smerten ved ‘åh herregud, dette er så meget – jeg er så træt’, eller at se dine børn gå igennem noget smertefuldt, alle disse ting, og så går de og du er som ‘Jeg savner dig ‘.”

På fødsel i fokus

”Jeg kan huske, at jeg var på Jon Stewart i denne sæk. Jeg følte, at det var det forkerte tidspunkt at få taget mit billede – ikke som min mand eller mennesker, der elsker mig og kender mig, men generelt af verden. Jeg fandt det virkelig vanskeligt at være ærlig. ”

Om jongleringsarbejde og forældreskab

”Det er en masse organisation, som ikke er anden natur for os. Det er bestemt ikke et perfekt system, men vi prøver at støtte hinanden. Helt ærligt, jeg synes at jonglere med en karriere og opdrage børn handler om at organisere … Men uden organisering kunne jeg ikke klare noget af dette! Det er umuligt at finde den ‘perfekte balance mellem arbejde / liv’, og det tror jeg, hver forælder ved. Det er en kamp for at finde den balance i det daglige moderskab, men det er sådan du lærer. ”

På mor skyld

″ [A] mor [fortalte] mig engang, da jeg lavede et teaterstykke, med en forfærdelig forkølelse, at det var sååååååå længe siden hun havde set mig ved afhentning. Men de fleste af de mødre, jeg kender, er ret ærlige om, hvor svært dette er. Jeg tror ikke, nogen af ​​os har fantasier om at være en ‘fantastisk mor’ eller ‘den bedste forælder.’ Vi lever bare og gør det bedste, vi kan. ‘

På hendes øverste forældremiddeltips

“Du behøver ikke at invitere hele klassen til bday-fester.”

Om, hvordan moderskabet ændrede hende

“Hvordan har det ikke ændret mig ??”

At vende tilbage til arbejde efter at have fået børn

”Der er ingen let måde at gøre det på. Det er meget mærkeligt og desorienterende. På den ene side vil du bare være hjemme med din baby. Og på samme tid er det forbløffende at tale og hænge sammen med andre voksne! Så du er altid sammen med to verdener. Og pumpning suger altid også. Jeg er en meget mere selvsikker mor nu end for 12 år siden, men det er alt sammen en del af moderskabets tur. ”

På ‘Second Shift’ Motherhood

”Der er denne idé om det” andet skift ”, men jeg er aldrig mor. Jeg mener ja, selvfølgelig sker der andre ting – du går på arbejde, du fokuserer på dit arbejde, du går ud med dine veninder eller din mand – men jeg har lyst til at du altid tænker … åh, violinundervisningen er aflyst fordi læreren er syg, så jeg har brug for at hente hende … eller min datter er ked af noget, der er noget, der generer hende, og det er bare på dit sind. Jeg kan ikke lide formuleringen af ​​’andet skift’, fordi jeg har lyst til, at det er bare altid. Jeg mener, ærligt, at jeg stadig sover med min soveværelsesdør åben, bare hvis nogen hoster eller vågner op med feber. ”

Om morgenen derhjemme

”Jeg elsker, hvor søde mine piger er, når jeg vekker dem. Da alarmen går, er en af ​​dem som regel slået ned i min seng. Vi laver morgenmad, tager på musik, og vi skynder os altid og skubber folk i deres sko. Men jeg elsker den slags, især i årenes løb, da det er blevet lettere. Morgenen er ofte lidt hektisk, men det er en ret god tid i vores hus. ”

Om hendes identitet

”Den del af mig, der er en kunstner, og den del, der er en mor, findes samtidig. Der er tidspunkter, hvor jeg er nødt til at ofre arbejdsopgaver, og andre gange, hvor min familie skal. ”

On Shaming

”Hvis jeg har lært noget som en mor med en datter, der er tre, har jeg lært, at du ikke kan bedømme, hvordan en anden person opdrager deres barn. Alle gør bare det bedste, de kan. Det er svært at være mor. Jeg kan forholde mig til ængstelsen over at få andre til at fortælle dig, hvad du skal gøre. ”

Om egenpleje

”Jeg sørger for at træne. Det gør en enorm forskel i, hvordan jeg har det. Jeg afsætter tid til at tænke ting igennem, der er vigtige for mig. Jeg tager mit arbejde alvorligt og lægger tid til det. Jeg prøver at få nok søvn. Og tilbring tid med min mand. ”

Om, hvordan forældreskab hjalp hendes karriere

”Jeg ved ikke, om jeg kunne have gjort [” Away We Go ”], hvis jeg ikke var en mor. Jeg måtte trøste en grædende 11 måneder gammel baby. Hvis jeg ikke havde været i stand til at trække den af, ville vi have spildt en masse filmtid. Så jeg tænkte, ‘Gudskelov, jeg ved hvad jeg skal gøre.’ Så gik jeg hjem til min egen babydatter. Så det føltes som om jeg bare holdt mor uden mor. ”

På New York Mom Essentials

”Jeg havde en klapvogn fra begyndelsen. Du kan ikke fungere uden en klapvogn i New York. Gudskelov for min klapvogn. Da min datter blev født, blev vi sendt alle slags klapvogne af disse klapvognsfirmaer, fordi det er en af ​​fordelene ved at være skuespiller. Og så prøvede vi dem alle sammen, og det var ligesom at hente din første bil. Vi har en, der er let og let at folde. Jeg har det godt med en klapvogn, ligesom de mødre, der ved, hvordan man skal klikke på dem og lukke dem lige før de hopper på metroen. ”

Om at forældre børn med social bevidsthed

”Nogle af det er ting, som du har lært dem, og så er andre ting bare dem. Og noget af det vokser op lige nu og bliver opmærksom på, hvem du er lige nu, med så mange smertefulde, foruroligende ting lige på bordet. ”

Om forventninger og virkelighed

”Kort før min datter blev født, havde jeg en fantasi om, at alt skulle være organisk og stofbleer. Jeg tror, ​​at mange mennesker er sådan. Og så har du selvfølgelig et barn, du er nødt til at styre i den virkelige verden med alle de komplikationer, der bringer. ”

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *