Ærlige citater om moderskab fra Salma Hayek

Salma Hayek poserer med sin datter, Valentina Paloma Pinault, og hendes mand, Francois-Henri Pinault, i 2012.
Salma Hayek poserer med sin datter, Valentina Paloma Pinault, og hendes mand, Francois-Henri Pinault, i 2012.

Salma Hayek har mange tanker om den ofte ubeskrivelige oplevelse af at være forælder.

Skuespilleren og hendes mand, François-Henri Pinault, hilste deres datter Valentina velkommen i 2007. Siden hun blev mor, har hun åbnet op om sin forældrerejse i flere interviews.

Til ære for hendes fødselsdag er her 13 citater om moderskab fra Hayek.

Når jeg blev en mor på 41

”Jeg tror, ​​jeg er en bedre mor, fordi jeg havde hende senere. Men jeg bliver træt. Jeg vil ikke lyve. ”

Om graviditetsproblemer

”Jeg fik svangerskabsdiabetes, som jeg først ikke vidste. Det forekommer hos kvinder, der har et højt blodsukkerniveau under graviditeten. Jeg vidste ikke, om jeg havde det dårligt, fordi jeg var gravid, eller om noget var alvorligt galt. Jeg var kvalm i ni måneder, hvilket kan være et af symptomerne. Hvis jeg skulle gøre det igen, ville jeg ikke spise så meget frugt i starten. Jeg vidste ikke, at det ikke anbefales at spise frugt, der indeholder meget sukker, når du har svangerskabsdiabetes. Men ved du hvad? I det mindste havde jeg frugt. I mange lande har de ikke denne slags valg. ”

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Salma Hayek Pinault (@salmahayek) den 10. maj 2018 kl. 12:56 PDT

Om hendes liv som forælder

”Jeg elsker at være kone og hjemmeværende – fordi det er mit valg. Mine venner, der ikke har børn, siger, at det er umuligt at komme sammen med mig, fordi jeg ikke ønsker at tale om noget andet undtagen moderskab. Men at være mor er mere udmattende end at arbejde, og nogle gange skubber jeg mig for hårdt og brænder mig ud. Jeg kan forstå, hvor udmattende det skal være for kvinder, der skal gøre alt selv hele tiden. ”

At være til stede

”Jeg prøver at være sammen med Valentina så meget som muligt, også når jeg arbejder. Hun var med mig på forsiden og følte sig som en deltager – hun sad ikke bare der på iPad. Dette er så vigtigt. Du er nødt til at trække børn ind i at deltage i livet. Det kræver en masse arbejde, og mumier er meget trætte, fordi de fleste af os arbejder og livet er udmattende, især hvis du er en ældre mor som mig, men du skal gøre en indsats. Og hvis du har et smart barn, er det sværere. Nu er det så let at bare underholde dem (med en skærm), og du behøver ikke at gennemgå klagerne i en times tid for at trække dem til steder. Træk dem, og gør dem til en del af dit liv. Det handler om den menneskelige forbindelse og de ting, de kan lære af at deltage i livet. Ellers begynder isolering at ske. ”

På hendes datter forskellig opdragelse

”Jeg siger ikke den slags ting til Valentina, som min mor sagde til mig, fordi hendes liv er anderledes. [Hun] vokser op under forskellige omstændigheder. Det, min mor lærte mig, var meget vigtigt for mig, men det videregiver jeg ikke til min datter, fordi hun har brug for det modsatte. ”

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Salma Hayek Pinault (@salmahayek) den 12. maj 2019 kl. 21.21 PDT

På de tidlige dage af moderskabet

”Graviditet er alt sammen sløret nu. Men jeg kan huske rådene, som min tante gav mig – min tante, der aldrig havde nogen babyer. Hun tilbragte nogen tid sammen med os, da Valentina ikke engang var 1 måned gammel, og hun sagde til mig: ‘Sæt hende i søvn selv hver aften. Syng til hende og vugg hende i dine arme, og sid ved hendes side – hver aften. Fordi en dag vil du ikke være i stand til at bære hende mere, og det vil ske virkelig hurtigt. ‘”

På perspektiv

”Jeg var uvidende, da jeg var gravid, og det var en underlig fornemmelse, ikke ved at vide, hvad der var godt for min krop og hvad der var dårligt. … Folk føder i lande i den tredje verden og udfører ritualer, der er blevet overført til dem, såsom at forsegle navlestrengen med snavs – men stivkrampe kommer ind i området, og både mor og baby dør kort efter. Så alt hvad jeg kunne klage over i min egen graviditet virker fjollet. Jeg har en smuk, sund baby, og det gør mig bare mere opmærksom på de trusler, som mødre og babyer i andre lande står overfor. ”

På hendes datter

”Valentina og jeg er ikke meget ens personlighedsvise. Men hun har ikke sceneskrækning på kameraet. I min familie er alle meget selvsikre, yndefulde og lette. Valentina og jeg er dem, der får panik på scenen. Men hun kommer uden kamera foran kameraet! ”

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Salma Hayek Pinault (@salmahayek) den 25. april 2019 klokken 07:53 PDT

Om ægteskab og moderskab

”Nogle gange er det sværeste at balancere moderskab med ægteskab. De overtager, åh herregud, de overtager alt. Du skal bare minde dig selv om, at du også har det andet store barn til at passe på. Han ser ud som om han er selvforsynende, men de har også brug for den ømme kærlige pleje. Du skal fortsat minde dig selv. ”

At tage sig af et levende væsen

”Hver kvinde har et moderligt instinkt indeni, og jeg synes, det er vigtigt, at alle mennesker forsøger at få denne oplevelse og anvende det moderlige instinkt på en eller anden levende væsen. Du behøver ikke at have børn, men vær ansvarlig og passe på dyr eller en plante. Pas på et andet væsen. At føle sig ansvarlig hjælper dig med at udvikle dig som menneske. Det behøver ikke være et offer, men en intention, som du giver af dig selv og bidrage til et andet levende væsenes liv. Det er meget givende. Du lærer meget om dig selv, når du gør noget for en anden. ”

Efter hendes længsel efter at have børn

”Jeg havde et barn sent i livet. I ‘Tale Of Tales’ identificerede jeg mig med min karakters desperate ønske om at få et barn, og måske føler jeg, at du aldrig kunne være glad eller fuldstændig, at dit liv ikke er komplet uden dette. Jeg har haft den længsel, den længsel og den smerte. … Jeg har altid ønsket at få mange børn, og det var jeg ikke i stand til. Min krop havde som et mirakel en sådan. Den enorme velsignelse, jeg har haft, er, at min mand har tre andre børn. Så jeg har fire. Og de er alle så forskellige. ”

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Salma Hayek Pinault (@salmahayek) den 26. september 2018 kl. 20:36 PDT

På balance mellem arbejde og liv

”Når det kommer til min karriere, hvad jeg gør, er jeg kun at udføre roller, der er optaget på en måde, som jeg aldrig er mere end to uger væk fra min familie.”

Om forældres kraft

”Folk siger altid om at have et barn,” Du har aldrig elsket nogen så meget. Det er som intet, du nogensinde har følt. Du vil elske hende så meget, du kan ikke sove. ”Min reaktion var analytisk; Jeg var som ‘Okay, ja, det forstår jeg.’ Men medmindre du oplever det, kan du ikke forstå, hvad de taler om. Jeg troede, jeg forstod. Men det gjorde jeg ikke. Det er en slags kærlighed, der bare er unik for denne oplevelse! ”

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *