Dejlige citater om moderskab fra Thandie Newton

Thandie Newton og Ol Parker og deres døtre på verdenspremieren af ​​”Mamma Mia! Here We Go Again” den 16. juli 2018 i London.

Thandie Newton kender glæder og udfordringer ved at opdrage børn.

“Westworld” -skuespilleren og hendes mand, Ol Parker, har to døtre, Ripley og Nico, og en søn, Booker. I årenes løb har hun åbnet op for sine oplevelser som mor – fra fødsel til amning til mobber.

Til ære for hendes fødselsdag er her 11 citater om moderskab fra Newton.

Om opdræt af døtre

”Jeg vil have, at mine piger skal føle sig bemyndiget. Det er den vigtigste ting. Jeg tror, ​​som mor er det vigtigt at lære dine børn, at de er ekstraordinære, magtfulde væsener. Dit job er at holde stien klar, så der er intet, de kan rejse op på. ”

At føle sig smuk som en mor

”Jeg har været forskellige ting i forskellige sammenhænge, ​​og jeg følte mig ikke rigtig smuk, før jeg fik mit første barn. Jeg vidste, at jeg blev betragtet som People Magazines mest uanset, men alt det her er bare hvordan vi mærker forskellige grupper. ”

På hendes forældrerådgivning

”Respekter dine børn. Behandl dem som den person, du mest beundrer på jorden. Det mener jeg virkelig som en livsstil. Hvis du behandler dine børn med respekt, lærer de at respektere sig selv. Jeg kan ikke tænke på en bedre ting at slippe dit barn ud i verden med end selvrespekt. Hvordan dit barn føler for sig selv, dikterer, hvordan de tillader sig at blive behandlet af andre mennesker. ”

At vælge at have hjemmefødsler

”Jeg havde netop tilknyttet hospitalet med at være syg, og jeg følte mig smuk og sund og vidunderlig, da jeg var gravid, og det at være hjemme er det sted, hvor jeg følte mig mest afslappet og behagelig. … så for mig føles det normalt, men der var en tid, hvor alle havde deres babyer derhjemme, og det var ikke så stor ting. ”

Om livscyklen

”Det er utroligt, hvordan du starter igen, og du genoplever din barndom. Universet har givet mig piger, fordi jeg havde brug for at leve det pigerinde igen på en frisk måde. ”

På hendes tilgang til forældre

″ [Lærere] er nødt til at tjene din respekt. På samme måde som mig som forælder er jeg nødt til at tjene din respekt, hver dag du vågner op på denne planet … Når de giver mig lort, er det deres magt. Jeg kan lide: ‘Giv det til mig! Giv mig det! ”Det irriterer dem virkelig. Når de bliver kneppet af mig, smiler jeg bare, jeg går i glas. Fordi jeg tænker: ‘Du er fantastisk, og det er netop det, du har brug for i livet. Giv mig det! ”For hvis du ikke lader dem gøre det mod dig, sætter de spørgsmålstegn ved deres magt.”

På hendes døtre

”De skal ikke gå i butikker og købe dukker. Ripley er ikke en pige. Hvis jeg købte hende en amerikansk pige-dukke, ville håret blive afskåret i løbet af en uge. Jeg går ind i hendes soveværelse og finder en besætning, der er skåret tilbage på gulvet. Stakkels Barbie! … Mødre burde ikke tvinge deres piger til at være for pige. Hvis de ikke kan lide dukker, så lad det gå. Lad dem finde deres egne kreative forretninger. Måske kan de ikke lide dukker, men elsker at male. ”

På hendes nyfødte søn

”Jeg tror, ​​han tror, ​​at han har tre mumier. Han har en 13-årig, en 9-årig og en * hostehoste * 27-årig. ”

På mobbere

”Jeg lærer mine piger om ikke at give al deres kraft til det, der skader dem. Jeg vil også opdrage venlige piger. Du ønsker ikke, at dit barn hader den anden person. Jeg minder mine piger om, at børn i skolen måske har et hårdt hjemmeliv. Jeg vil sige, ‘Måske bliver de ikke behandlet godt af deres mor.’ Det får børn til at tænke. ‘

Om amning, mens du prøver at booke ‘Westworld’

”Jeg havde faktisk bare min søn Booker – han var måske 4 måneder gammel – og showrunnerne Jonah Nolan og hans kone, Lisa Joy … Jeg talte med [dem] på Skype. Og vi begyndte vores samtale med at tale om ‘Westworld’, showet, og det foregik ganske lang tid, og jeg kunne høre min baby ud af døren, og han ville blive ammet. Du ved, hvordan det er, damer, når dit barn har brug for dig, fyrer alt op. Og jeg sagde til Jonah, ‘Jonah, jeg er så, så ked af det, jeg bliver nødt til at bringe min baby hit.’ Og jeg tænkte: Dette vil miste mig jobbet. Det mister mig jobbet! … Min mand bragte babyen ind, og jeg sluttede med at amme mit barn, mens jeg talte med Jonah … og ved du, hvad der skete? Lisa kom ind på skærmen og ammede sin lille baby. ”

Om lektioner af forældreskab

“Moderskab har lært mig, hvor udsøgte mennesker er, og hvor ømme, skrøbelige og magtfulde vi er.”

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *