Kraftfulde citater om moderskab fra Hillary Clinton

Clinton-kvinderne ankommer til underskrivelsen af ​​deres nye bog “The Book of Gutsy Women: Favorite Stories for Courage and Resilience” på Barnes & Noble Union Square den 3. oktober 2019 i New York City.

Hillary Clinton har aldrig kastet sig væk fra at tale om moderskabets rolle i sit liv og arbejde.

Den tidligere demokratiske præsidentkandidat er mor til forfatteren Chelsea Clinton og bedstemor til Chelseas tre børn, Charlotte, Aidan og Jasper. Gennem sin tid i det offentlige øje har hun fået et glimt af hendes liv som mor og den måde, det har påvirket hendes politiske værdier.

Til ære for hendes fødselsdag har vi afrundet 14 citater om forælderskab fra Clinton.

Om feminisme og moderskab

”Jeg tror ikke, feminisme, som jeg forstår definitionen, indebærer afvisning af mødreværdier, pleje børn, pleje af mændene i dit liv. Det er bare noget for mig. ”

Om mødresundhedspleje

”Hvis du virkelig vil vide, hvor stærkt et lands sundhedssystem er, skal du se på dets mødres velvære.”

Når hun ser hendes datter blive mor

”Jeg er så betaget af alle de små ting, de gør, og de måder, de konstant ændrer sig på. Charlotte og Aidan minder mig så meget om, hvordan Chelsea var i hver alder … Det er utroligt at se Chelsea som en mor. Lejlighedsvis vil hun sige eller gøre noget, der minder mig om, hvordan jeg var som en ung mor, og det er virkelig specielt at se det komme i fuld cirkel. ”

På hendes voksende familie

”At have den næste generation lige der og tænke på alt, hvad du vil gøre både personligt, men i vores tilfælde, offentligt og professionelt, for at give dette barn den bedste chance i livet til at være alt, hvad han eller hun kan være, det er dybt bevægende for mig .”

På hendes råd til nye forældre

”Min mor fortalte mig altid, at livet ikke handler om, hvad der sker med dig – det handler om, hvad du gør med, hvad der sker med dig. Så meget af at være mor improviserer og gør det bedste ud af, hvad livet kaster på dig, fordi der ikke altid er et rigtigt svar til forældremyndighed. Mit råd til nye mødre er dette: Du har aldrig været en mor før, og din baby er ny i denne verden. Så vær venlig mod dig selv og vær tålmodig. Det tager tid, men du får fat på det! ”

Om hvad der forener forældre

”I slutningen af ​​dagen ønsker enhver forælder, hvad der er bedst for vores børn: et sikkert samfund, gode skoler, en chance for at vokse op sikkert og sundt. Det er sandt uanset vores politik. ”

At være et fungerende forælder

”Jeg tror, ​​hver arbejdende forælder har mindst en historie om en tid, de kæmpede for at skabe balance mellem arbejde og familie og kom kort op. For mig var det en morgen tilbage i Arkansas. Jeg var en ung advokat på grund af at repræsentere en klient i retten. To år gamle Chelsea kørte feber. Bill var ude af byen. Og vores babysitter ringede for at sige, at hun også var syg. Vi havde ingen familie i nærheden og ingen andre sidders. Jeg var hektisk, fordi jeg repræsenterede en klient og måtte være i retten den dag. Til sidst ringede jeg til en betroet ven, der kom til min redning. Jeg tilbragte hele dagen på arbejdet med min mave i knuder og følte mig forfærdelig for at forlade mit syge barn. Jeg ringede hjem ved hver pause og skyndte mig tilbage, da den anden domstol kom ud. Det var først, da jeg gik ind i huset og så min ven læse for Chelsea – som tydeligvis havde det meget bedre – at min mave endelig ophørte med at blive ondt. Jeg var en af ​​de heldige – jeg havde back-up. Men mange forældre gør det ikke. ”

Ved vedtagelse

”Jeg tror bare, at det at give et barn en chance og dele det, du har med et barn, er en af ​​de største gaver, du kan give dig selv såvel som et barn.”

På hendes råd da Chelsea blev mor

”Det andet råd, jeg delte med Chelsea, da hun fik Charlotte … er at tale, læse og synge for din nyfødte helt fra begyndelsen. Forældre spiller en så vigtig rolle i deres barns udvikling, og dette er en af ​​de bedste måder, du kan begynde at forme din babys fremtid på. Vi plejede at spøge med, at Charlotte’s første ord skulle være, ‘Nok allerede med at tale, læse og synge!’ ”

Om at støtte arbejdende mødre

”Det er vigtigt, at kvinder støtter hinanden. De fleste af os vil på et tidspunkt gifte os og få børn, og hvordan du balanserer, der virkelig afhænger af kvaliteten på dine venner, og om dine venner er der for dig. Det afhænger også af, hvad politikkerne er på din arbejdsplads. Jeg støttede altid de kvinder, jeg arbejdede med, havde fri til at gå til forælder-lærerkonferencer og doktoraftaler eller bringe deres spædbørn på kontoret. Jeg er en stor tilhænger af børnepasning på stedet. Du har brug for meget mere følsomhed på arbejdspladsen overfor de udfordringer, unge kvinder går igennem i at forsøge at udføre to meget vanskelige job godt. ”

At holde børnene jordede

”Vi plejede at gøre noget, som Chelsea gjorde. Vi boede i guvernørens palæ, men hun forventedes at lægge sin seng og rydde op efter sig selv – ting, du ville gøre i enhver husstand. Du er nødt til at inculere disse værdier; Du kan ikke antage, at de på en eller anden måde vil blive overført til dine børn. Det er også vigtigt, især for privilegerede børn, at involvere dem i velgørenhedsaktiviteter. Bill og jeg giver vores to unge nevøer et vist beløb hver måned, og ud af det er de nødt til at bidrage med $ 25 til en velgørenhedsorganisation. Så er de nødt til at skrive et brev, der fortæller os, hvorfor de har bidraget med det. En uge er det Save Darfur, og i den næste uge er det Save the Whales. Det er en måde at øge bevidstheden for dine børn på, så de ikke bliver helt suget ind i materialismen og berømthedskulturen. ”

Om moderskab i USA

”Hvis du er som jeg er meget stolt og glad for, at jeg har været i stand til at kombinere arbejde og familie og opdrage min datter, er du nødt til at indrømme, at det er udfordrende, og det er noget, som hver person skal træne for sig selv i hende familie. Og vi har ikke meget støtte til arbejdende kvinder, ikke efter min mening. Vi har ikke nok støtte til mødreorlov og den slags ting, som nogle af de europæiske lande gør. Så vi gør det stadig svært for kvinder at gå ind i arbejdsstyrken og føle, at de kan være gode på arbejde, men derefter udføre det vigtigste job, hvilket er at opdrage dine børn på en ansvarlig og positiv måde. ”

På balance

”Ligesom enhver arbejdende mor er der skyld i beslutningen om, hvordan du skal balansere familie og arbejde. Jeg prøvede at lægge så meget tid på at tage mig af Chelsea selv som jeg kunne. Bill og jeg vekslede læsning til hende hver aften; vi ville prøve at spise et måltid sammen hver dag, hvad enten det er morgenmad eller middag. Én gang om ugen valgte en af ​​os, hvad vi skulle gøre den aften. Vi kan måske gå i en film eller gå på bowling eller spille tennis. Jeg kan huske en gang, Chelsea var omkring 3 og en halv, og hvad hun ville gøre var at købe en kokosnød og knække den op, fordi hun aldrig havde set det før. Jeg tror, ​​det er en falsk kompromis at sige kvalitetstid kontra kvantitet – du skal have begge dele. Så hvis du har lange arbejdstider som jeg, hvordan slipper du af med tingene i dit liv, du ikke har brug for, for at få den ekstra tid til dine børn? ”

Om at støtte familier

”Ingen slipper gennem livet alene. Vi må passe på hinanden og løfte hinanden op. Derfor har jeg brugt min karriere på at kæmpe for børn og familier. ”

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *