Disse rå fotos viser skønheden ved fødsel i seksioner

I årevis har HuffPost Forældre delt skønheden i fødselsoplevelsen gennem linsen af ​​talentfulde fotografer. I denne nye serie fokuserer vi på en historie ad gangen og hæder de mange forskellige måder, babyer kommer til verden og skønheden i hver families historie.

Denne uge hører vi fra Rebekah Begly, 31, en sygeplejeplejerske. Hun fødte i februar og hyrede Columbus, Georgia-baseret fødsels- og familiefotograf Neely Ker-Fox for at fotografere sin første babys fødsel.

Her beskriver Begly de overvældende følelser, hun følte før og under sit planlagte kejsersnit, og hvorfor hun ikke ville have ønsket det på nogen anden måde.

Jeg havde en virkelig vidunderlig graviditet, og jeg arbejdede meget hele tiden. Da jeg var omkring 36 uger, begyndte jeg at have flere Braxton Hicks-sammentrækninger, end jeg var vant til. Min ryg dræbte mig. Men jeg har også arbejdet i lange timer. Jeg var udmattet.

Fremad et par dage senere, og jeg kunne næppe bevæge mig. Jeg gik på arbejde, men jeg kontraherede temmelig tungt. Heldigvis havde jeg allerede en OB-opfølgning planlagt til den dag.

Da jeg gik ind var livmoderhalsen allerede temmelig tynd. Jeg var lidt udvidet, så de sendte mig til triage på hospitalet for at sikre mig, at jeg ikke ville gå i arbejde. De checkede mig ind og overvågede mine sammentrækninger i lidt over en time. Jeg var så oprørt over min mand, fordi jeg havde bedt ham om ikke at tage på nogen arbejdsture, og selvfølgelig var han ude af byen den dag. Heldigvis skete der intet, og han mødte mig på hospitalet en time senere.

En gang jeg kom hjem, begyndte jeg at miste dele af mit slimprop – sandsynligvis fra at blive kontrolleret to gange – og mine sammentrækninger virkede lidt værre efter det. Jeg tog et varmt brusebad for at prøve og få mig til at slappe af. Jeg har været på arbejde siden kl. 18 og vi kom ikke hjem før kl. eller så, så jeg var udmattet. Jeg var som, ”Skru det. Jeg går i seng. Hvis mine rygsmerter kommer tilbage igen, vil jeg gå på hospitalet. ”Morgenen efter var mine sammentrækninger langsomt faldet ned, og jeg stoppede med at blødde.

Den følgende uge indstiller vi vores C-sektionsdato for 39 uger. Jeg skulle allerede have et planlagt C-afsnit af medicinske grunde. På universitetet havde jeg en høj dykkerulykke, der krævede en episiotomi fra traumet med at ramme vandet. Det heledes perfekt, men på grund af mit arvæv – og muligheden for at rive fra en vaginal fødsel – besluttede min OB og jeg, at jeg var en god kandidat til et C-afsnit.

Jeg havde en vis angst over det. Jeg er medicinsk, så jeg ved alt, hvad der kan gå galt. Mit sind løb naturligvis bare gennem alle de værst tænkelige scenarier.

Folk har også så mange meninger om C-sektioner versus vaginale fødsler, som det ikke rigtig føder. Når jeg kiggede på folks ansigter, før jeg leverede, følte jeg bestemt, at de dømte mig. At være en ny mor, følte jeg skyld over det.

Vi gik ind tidligt om morgenen, måske 7 eller 8. Jeg følte mig så bange. Min mand, der er støttende, holdt mig, og han fortsatte med at fortælle mig, ”Alt vil være perfekt.” Han havde ret. Det var.

Operationsrummet var så koldt, som jeg vidste, at det ville være, på grund af det arbejde, jeg udfører. Men for at være der på den anden side som en patient … lad os bare sige, at jeg har meget mere respekt for mine patienter nu, hvor jeg ved, hvordan det føles at ligge der sådan.

Min OB lod mig også vide, hvor hun var i proceduren. Som “Nu laver jeg et snit. Nu kommer jeg ind i din livmoder. Nu er jeg ved at trække babyen ud. ”

Det lyder lidt vanvittigt, men jeg følte også, at jeg blev forelsket igen i min mand i det øjeblik, i OR. Vi talte med hinanden. Han fortalte mig, at han elskede mig, at jeg havde det godt, og at han var lige der.

De begyndte at ryste for at få babyen ud, og det var det sådan en underlig følelse. Men på grund af den klare drapering var jeg i stand til at se alt. Jeg var helt i øjeblikket. Jeg deltog. Jeg så fødslen af ​​min søn ligesom jeg ville have med en vaginal fødsel.

Øjeblikket går så hurtigt, og du føler dig så meget: Frygt, kærlighed, angst, spænding og lykke på én gang. De sagde fortsat med mig: ”Se op! Slå op! ”Det var utroligt at se dit barn blive trukket ud i verden lige foran dig.

Hvad jeg elsker ved disse fotos er at kunne se disse følelser. Da jeg så min søn, græd jeg bare og græd.

Da de trak Hudson ud, kan jeg huske, at min mand også rev i stykker. Han sagde fortsat, hvor perfekt han var.

Det var en utrolig oplevelse. Og jeg siger dig: Hver gang vi har et andet barn, vil jeg overhovedet ikke være bange for at få et andet C-afsnit.

Min mand gjorde det også rigtig godt i OR. Selvom han måtte sætte sig ned efter at have skåret navlestrengen, fordi han følte sig svimmel. Ha!

Når folk taler om C-sektioner, siger de undertiden virkelig fordømmende ting. Men jeg elskede min fødselsoplevelse. Intet blev stjålet fra mig.

Denne samtale er redigeret og kondenseret.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *